Beveiliging

Uw woonhuis of bedrijfspand is voorzien van deugdelijke buitendeuren en hoogwaardige anti-inbraak sloten. Toch biedt dat geen garantie dat u gevrijwaard blijft van een inbraak.

Met een securitycam systeem kunt u uw pand op afstand monitoren via aangesloten camera's. Via het internet logt u beveiligd in en op afstand houdt u een oogje in het zeil houden. Videobeelden worden desgewenst via motiondetect (automatische video opname bij een alarm) opgenomen en lokaal of in de cloud opgeslagen.

Een sensor alarmsysteem laat met een hard geluidsalarm inbrekers op de vlucht slaan, terwijl u op datzelfde moment een alarmbericht via sms ontvangt om gepaste actie te ondernemen.

Onze ict partner heeft veel expertise op het terrein van securitycam- en alarmsystemen. In nauwe samenwerking met Paloma Services worden camera's en sensoren op strategische plaatsen in uw pand gemonteerd en verzorgt onze ict partner de configuratie van het beveiligingssysteem in uw netwerk.

Wilt u graag professionele hulp bij het installeren van uw beveiligingssysteem ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.